Vata minerala de sticla

Vata minerala de sticla
La comanda
Producator: KNAUF INSULATION

Avantajele izolației din vată minerală de sticlă

izolare termica knauf insulation

Performanța termică este prima cerință a materialului izolant, iar vata minerală de sticlă Knauf Insulation oferă o conductivitate termică ce pornește de la λ = 0,032 W/mK.

izolare fonica knauf insulation

În aplicațiile ce solicită izolare acustică - precum spațiile comerciale și de birouri - utilizarea vatei minerale de sticlă Knauf Insulation oferă protecție pentru pâna la 65 dB.

protectie importriva incendiilor knauf insulation

Vata minerală de sticlă Knauf Insulation lucrează la temperaturi de până la 230°C, fiind un material incombustibil cu euroclasa e reacție la foc A1.

economie de energie knauf insulation

Utilizarea materialelor de înaltă calitate duce la scăderea consumului energetic și sporirea confortului locuintei sau a spațiilor comerciale.  

sustenabilitate knauf insulation

Izolarea construcțiilor duce la scăderea emisiilor de CO2. Knauf Insulation a fost prima companie ce a primit certificarea Eurofins Indoor Air Comfort Gold standard ca o confirmare a caracterului ecologic și sustenabil a produselor de vată minerală de sticlă.

 

Vata de sticlă se încadrează în categoria vată minerală datorită originii minerale, a materiilor prime din care se produce: sticlă și nisip sau cuarț și calcar. Materiile prime sunt topite la temperaturi ridicate și transformate, cu ajutorul unor roți centrifuge în fibre lungi și fine si apoi in paturi compacte de vată de sticlă.

Într-o proporție foarte mare sunt folosite deșeuri de sticlă reciclare, reducerea deșeurilor rezultate din procesul de producție, fiind o preocupare constantă în interiorul companiei.

O caracteristică a produselor Knauf Insulation, vată minerală de sticlă, este aceea ca se comprimă uşor, astfel încât se pot ambala cantităţi mari în pachete mici, ceea ce înlesneşte transportul. Produsele comprimate îşi păstrează proprietăţile şi revin la grosimea lor iniţială după despachetare.

Distribuie pe:

Produse asemanatoare