Membrana bituminoasa Elastech

Membrana bituminoasa Elastech
La comanda
Producator: ARCON

ELASTECH 3000 este o gama de membrane pe baza de bitum distilat modificat cu polimeri elastomeri (SBS), având o armatura compozita, formata din împâslitura de poliester (P), armata cu fibre de sticla rasucite dispuse longitudinal.

Compozitia modificata a membranei ofera proprietati excelenteîmpotriva îmbatrânirii, adezivitate, elasticitate, flexibilitate la rece (-20oC), durabilitate.

Membranele ELASTECH 3000 P si PA au proprietati mecanice deosebite datorita naturii poliesterice a armaturii si a retelei de armare a acesteia.

Membranele ELASTECH 3000 PA se livreaza cu finisaj superior de granule minerale.

Acest finisaj are rolul de a proteja membrana de razele UV conferind totodata si un aspect estetic aplicatiei. Membrana este prevazuta cu margine de suprapunere laterala de 10 cm si margine de suprapunere de capat de 15 cm.

Membranele ELASTECH 3000 P sunt fabricate cu finisaj de nisip pe fata superioara.

Partea inferioara a membranelor ELASTECH 3000 este protejata cu o folie de polietilena termofuzibila care previne lipirea materialului când este rulat si se topeste în timpul termosudarii cu flacara.

Domenii de utilizare : lucrari de complexitate medie si mare, acoperisuri plane si curbe pe structura metalica, lucrari hidrotehnice etc.

Distribuie pe:

Produse asemanatoare